OVER ONS

''De ideale manier om fit te worden''

Gym Vogel biedt trainingen aan voor iedere doelgroep en voor elk instapniveau. Naast het normale kickboksen zijn de zaktrainingen bij Gym Vogel zeer in trek. De reden hiervoor is dat je zo van alle voordelen van het kickboksen kunt profiteren zonder te hoeven sparren. De focus ligt op het uitoefenen van simpele combinaties op de zak. Bokszaktraining is een leuke manier om in vorm te komen en zo conditie op te bouwen, af te vallen of kracht te verbeteren. Naast de kickboks- en zaktraining kunnen de leden hun (spier-)conditie verbeteren met de circuittraining: een full body work-out waarbij alle spiergroepen worden getraind en het maximale resultaat wordt behaald.

Bij de boksles worden alleen de vuisten gebuikt en wordt de nadruk gelegd op bokstechnieken en snelheid. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar het zelf!

Ontstaan Gym Vogel

Gym Vogel is ontstaan uit een passie voor kickboksen door de broers Remco en Robert de Vogel. Deze passie dragen zij nog dagelijks uit door middel van training geven. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren (kick)boksen, en / of fitter  door het leven wil gaan.

Op 16-jarige leeftijd begint Remco de Vogel met kickboksen. Door zijn gedrevenheid en de passie voor de sport weet hij binnen een jaar zijn eerste partij vast te leggen. Door een intens trainingsprogramma en een trainingskamp in Thailand weet Remco zijn eerste partij overtuigend te winnen. Al snel weet Remco zich op te werken naar de hogere klasses. Inmiddels vecht Remco de Vogel in de A-klasse.

Toen Robert de Vogel de eerste partij van zijn broertje Remco de Vogel zag begon hij gelijk intensief aan kickboks. Doordat hij op jonge leeftijd al bokservaring had opgedaan pakt hij de kickbokstechnieken snel op. Binnen 9 maanden trainen vocht Robert al zijn eerste wedstrijd die hij overtuigend op KO wist te winnen.

Na les te hebben gegeven op verschillende sportcentra wilde Remco de Vogel in 2009 hogerop en start zijn eigen kickboksschool. Dit is het begin van Gym Vogel. Na 5 jaar lang in een gymzaal les te hebben gegeven was het tijd voor een nieuwe stap. In 2014 opent Gym Vogel zijn deuren aan de Willemsbeekweg in IJmuiden. Ondertussen heeft Gym Vogel vechters opgeleid in verschillende categorieën, en meerdere edities georganiseerd van het jaarlijks terugkerende kickboks event IJmuiden Fight Night. 

8

SPREEK ONS

Heb je nog vragen of suggesties voor de Gym? We horen het graag van je!
Spreek ons via mail, Facebook of bel ons.

Willemsbeekweg 78g | 1971 GX IJmuiden | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | M. +316 28837724