KICKBOKSEN

KICKBOKSEN RECREANTEN

Bij de les kickboksen voor recreanten legt de nadruk op het stap voor stap leren van de kickboks technieken. Het is een uitdagende les waar er aan de conditie en kracht van de deelnemers wordt gewerkt tijdens oefeningen die de techniek verbeteren. In deze les ligt de nadruk niet op het sparren, maar op het verbeteren en verfijnen van de techniek en het spelletje. Het enige sparren bij de recreanten is op het laatst enkele rondes rustig aan alleen op het lichaam, hier wordt er rekening gehouden met het niveau van de deelnemers.

Benodigdheden: bokshandschoenen, scheenbeschermers
Optioneel: tok, bandage, enkel sokjes

KICKOKSEN GEVORDERDEN / WEDSTRIJDGROEP

Deze les ie bedoeld voor mensen die al ervaring met kickboksen hebben. In deze les trainen de wedstrijdvechters en de aankomende vechters die zich klaarmaken voor wedstrijden. Zij worden in dit proces begeleidt door hoofdtrainers Robert de Vogel en Remco de Vogel die zelf uitkomt in de hoogste klasse van het kickboksen de A-klasse.

Benodigdheden: bokshandschoenen, scheenbeschermers, bitje.

Optioneel: tok, bandage, enkel sokjes

jeugd

SPREEK ONS

Heb je nog vragen of suggesties voor de Gym? We horen het graag van je!
Spreek ons via mail, Facebook of bel ons.

Willemsbeekweg 78g | 1971 GX IJmuiden | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | M. +316 28837724